verhuur springkastelen en feestmateriaal Puurs Sint Amands Bornem Ruisbroek Kalfort Breendonk Liezele Oppuurs Willebroek Tisselt Hingene Eikevliet Branst Mariekerke Wintam Temse
Puurs Sint Amands Bornem

Springkasteel Kameleon

Afmetingen: L 5,5 X B 5m X H 4,5m

Overdekt: Ja

Glijbaan: Ja

Obstakels binnenin: Ja

Prijs per dag: €105

Prijs per weekend: € 170

Al onze springkastelen worden gratis geleverd binnen een afstand van 15 km. Verdere afstanden zijn op aanvraag

Bij de huur van een springkasteel gaat U automatisch akkoord met de Huurvoorwaarden

Robby Van Reeth
Robby Van Reeth
Wij hebben het springkasteel Minions en enkele stoelen gehuurd en we zijn zeer tevreden over de geleverde service. De stoelen waren ze in eerste instantie vergeten te leveren maar dit was een halfuurtje later al opgelost, topservice!
Kathleen Van de Velde
Kathleen Van de Velde
Vlotte communicatie, stipte levering en ophaling, correcte prijs, vriendelijke mensen.Wij huurden "tijger". Wat een mooi en groot springkasteel. Dit was de topper van ons feest. Kids hebben er enorm van genoten.
Monika Koszal
Monika Koszal
Zeer efficiënte en goede service. Reserveren van het springkasteel en contact met de eigenaren gaat gemakkelijk en snel. Ik raad aan .
Anja Van Schoor
Anja Van Schoor
Correcte service van het begin tot het einde. Jullie komen jullie afspraken na. Geen zorgen voor de klant. Een aanrader om mee samen te werken!
Kim Vermorgen
Kim Vermorgen
Zeer mooi springkasteel en goede service waar je je geen zorgen moet maken met levering en ophalen. En een scherpe prijs!
Diny Vergauwen
Diny Vergauwen
Top service! Altijd propere springkastelen, massa's springplezier en happy kids! Leuk aanbod en handig dat je naast springkastelen ook tafels, stoelen en frigo's kan huren.
Smaranda Andriciuc
Smaranda Andriciuc
Snel, op tijd, juist, vriendelijk.
Wim Janssens
Wim Janssens
Top service! De kinderen hebben genoten van het springplezier !
Draakjewicca
Draakjewicca
Super vriendelijk, snel en zeer profecioneel. Mogen ( moeten ) zeker binnenkort nog is langskomen met een ander springkasteel. Super doe zo verder.