verhuur springkastelen en feestmateriaal Puurs Sint Amands Bornem Ruisbroek Kalfort Breendonk Liezele Oppuurs Willebroek Tisselt Hingene Eikevliet Branst Mariekerke Wintam Temse
Puurs Sint Amands Bornem

Vragen? Info?

Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaande gegevens

Moerplas 44 2870 Ruisbroek, Puurs -Sint-Amands

BTW

BE 0848 815 029

Contact

  Naam*

  Email*

  Gsm nummer*

  Datum reservatie*


  Bericht*

  Robby Van Reeth
  Robby Van Reeth
  Wij hebben het springkasteel Minions en enkele stoelen gehuurd en we zijn zeer tevreden over de geleverde service. De stoelen waren ze in eerste instantie vergeten te leveren maar dit was een halfuurtje later al opgelost, topservice!
  Kathleen Van de Velde
  Kathleen Van de Velde
  Vlotte communicatie, stipte levering en ophaling, correcte prijs, vriendelijke mensen.Wij huurden "tijger". Wat een mooi en groot springkasteel. Dit was de topper van ons feest. Kids hebben er enorm van genoten.
  Monika Koszal
  Monika Koszal
  Zeer efficiënte en goede service. Reserveren van het springkasteel en contact met de eigenaren gaat gemakkelijk en snel. Ik raad aan .
  Anja Van Schoor
  Anja Van Schoor
  Correcte service van het begin tot het einde. Jullie komen jullie afspraken na. Geen zorgen voor de klant. Een aanrader om mee samen te werken!
  Kim Vermorgen
  Kim Vermorgen
  Zeer mooi springkasteel en goede service waar je je geen zorgen moet maken met levering en ophalen. En een scherpe prijs!
  Diny Vergauwen
  Diny Vergauwen
  Top service! Altijd propere springkastelen, massa's springplezier en happy kids! Leuk aanbod en handig dat je naast springkastelen ook tafels, stoelen en frigo's kan huren.
  Smaranda Andriciuc
  Smaranda Andriciuc
  Snel, op tijd, juist, vriendelijk.
  Wim Janssens
  Wim Janssens
  Top service! De kinderen hebben genoten van het springplezier !
  Draakjewicca
  Draakjewicca
  Super vriendelijk, snel en zeer profecioneel. Mogen ( moeten ) zeker binnenkort nog is langskomen met een ander springkasteel. Super doe zo verder.